AQUEST ÉS EL REPTE!

Gravar un gag en vídeo (la càmera del mòbil serveix) aportant la vostra versió de la metàfora que us exposem baix. La durada ha de ser de 20 segons, com a mínim, i d’un màxim de 40.

aMat

al vent!

Video

20”/40”

e-mail/

whatsApp

a pels

“Likes”!

I, quin és el Repte micro-aMat?

Sabem que teniu experiència en traginar, com si es tractés de roba: persones i personatges, paraules i silencis, llums i ombres…
Despulleu i vestiu espais, escenes i tota mena d’éssers que se vos posen per davant, amb la mateixa prestesa i l’encís que guarda el procés d’estendre la roba, com una cerimònia d’ofrena al sol i al vent.
Coneixeu el procediment: ensabonar i rentar, repassar taques si cal i tornar a rentar.
Però, vosaltres com ho feu? Separeu els colors, reviseu butxaques per si hi ha sorpreses, us cenyiu a les instruccions de cada producte o improviseu? Cada bugada porta un procés i a cada casa hi ha una manera de fer…
Però, quan arriba el moment d’estendre, les mans que tantes vegades van de la cistella al fil, del fil a la cistella, valoren o enyoren l’espai que omplin de roba neta: no hi ha res com un bon terrat. Un terrat on escoltar les converses a crits entre veïnes, mentre aletegen els llençols i s’exposen impúdicament les intimitats.

Si pertanys a una companyia de teatre amateur en valencià, comboia la teua gent i personalitzeu la vostra estesa de cors aMat. Accepteu el Repte!

ADRECEU ELS VÍDEOS :

cultura.oliva@gmail.com o via whatsapp al 671 61 52 96

Abans del divendres, 24 de maig. I recordeu que, com més prompte
l’envieu, més temps podreu anar sumant “m’agrada”.